Played it 'til my fingers bled

Jag blir kvar i Umeå hela kommande vecka. Nu vet ni det.

I övrigt så har det varit en fin helg bortsett från vissa saker.
Jag var cool igår och blödde skitmycket under spelning. Bild finns på bilddagboken och fejjan.

We are far too young and clever.

Imorgon tar jag mitt pick och pack samt min röda skönhet och sätter mig på Sextitrean till Umeå.
Syster Elak ska giga på lördag så jag tänkte passa på att göra lite mer Umeå och eftersom jag är ledig resten av veckan så åker jag redan imorgon. Det blir dock  eftermiddagsbussen. Efter två dagar med klockan ställd på 07.00 så tänker jag inte ställa den på 06.00 imorgon för att hinna med morgonbussen. Näe, imorn ska jag sova ut. Vet ju inte hur mycker sömn det blir i helgen liksom.

Nu: Grey's.

It's the nighttime.

Den gjorde visst ett besök igår, sentimentaliteten. Idag är den ganska bortblåst. Det kanske var natten.

Blå himmel nu, men tydligen bara runt nollan på termometern. Tråkigt.

Jag lyckades hamna i tidningen i dag också.  Herregud, man kan ju egentligen inte ställa frågan " Tycker du att kommunerna i Jämtland ska tillåta uranbrytning?" när man bara får svara med typ två rader. Eller inte till mig i alla fall.
Det är ungefär som när de frågade mig och Rebekka om nedladdning och vi svävade iväg och pratade i en evighet typ. Visserligen pratade jag inte i en evighet igår, inte ens i närheten, men jag sa lite mer än det som står.
Sen fick jag inte bo i Östersund heller. Han frågade ju var jag var från, inte var jag bor. Och sist jag kollade så stod det Östersund på postadressen. Torvalla är ju en del av staden.

Aja, nu är det dags för duschen.



How'd I end up feeling so bad for such a little girl

Oh fuck.
Att några få skrivna ord kan få mig att känna som jag gör nu är inte bra. Det betyder att jag uppenbarligen känner mer än jag vill känna.
Tänk om Jessica hade rätt? Ve och fasa.
Fast, jag tror nog att det är ganska lugnt ändå. För som jag sa till vem det nu var nu i helgen så är man nog inte kär på riktigt om man fortfarande kan spana och vara sugen på andra.

Kanske är det bara tröttheten och avsaknaden av närhet.

Whatever it is it suits you good

Det var något med mig igår som fick okända människor att ge mig sina finaste leenden. Tjejen som sjöngs leende gjorde typ min dag. Sen när herr bartender gick förbi och spände blicken i mig och log så tänkte jag att det var inbillning, men när Moa en millisekund senare frågade "Såg du?" så insåg jag att det var på riktigt.
Men, kanske var det bara den (idag upptäckta på foton) uppknäppta knappen på blusen som fick folk att le. Vem blir inte glad av att se lite bh liksom?

Helgen har varit bra. I fredags fick jag äntligen träffa Jennie-darling, vi piffade och drack vin för att sedan möta upp med Andy på Klubb Corazon. Där sågs band (Grande Roses och Deportees), dansades och framför allt så var jag inte feg.
På bussen hem  fick jag en invit till dubbelmacka av två artonåringar, jag avböjde snällt.

Igår fick jag och Rebekka en stor dos frisk luft och sol. Vi hängde på stan och i BHP i många timmar. Detta gjorde att jag fick energi att ta en lugn ölkväll med Sandra och sen Moa och Erika.

Idag är det disk och tvätt som gäller. Kanske lite Nollor och Nördar också.

She wants to play hearts.

Fan vad tråkig min blogg är. Senaste tiden har den mest innehållit en massa vardagstrams. Vad hände med sentimentaliteten som återfanns i många procent av mina inlägg förut? Med tanke på hur jag mått idag så har den inte försvunnit, men kanske har jag bara ingen lust att skriva om den.
Jag kan ju tala om för er att idag har jag varit less på allt och inget och avlagt en del suckar. Jag fick skärpa mig för att inte råka sucka inför kunder.  Tror inte jag drog på smilbandet många gånger idag.
När jag kom hem ville jag bara grina och bli kramad, men eftersom det inte fanns någon som kunde krama mig så gjorde jag en kladdkaka istället. Nu mår jag illa.
Jag tror faktiskt att det är jag själv, men lite hjälp av en viss herre, som har gjort så att min kropp är helt uppfuckad och spelar mig en del spratt just nu. Man ska inte messa med hormoner för ofta.

Anyways, i natt ska jag sova bra och vakna glad imorgon.

A lot of young hearts will go out tonight.

Det är helt okej bra här i Östersund, förutom att min kropp beter sig skumt. Jag fattar inte.
Nu väntar jag på samtal om lägenheten jag kollade på förra veckan. En tjej är före mig, och hon var tydligen ganska desperat så jag tror nog jag går miste om den, men ändå, spännande väntan.

Igår var jag en hurtbulle och tog cykeln till Rebekka. Då det var ganska dåligt med luft gick vi för att pumpa den på Q8. När det var dags för bakhjulet så lät det typ schwiiiiii (eller nåt), ventilen flög iväg och hjulet tömdes på luft illa kvickt. Nu måste jag lista ut hur man fixar det samt ha råd att fixa det. Jag som tänkte att jag skulle fortsätta cykla en del i veckan. Spara lite busspengar samt bränna lite fett.
So much for being a hurtbulle.

Rebekka och jag funderade igår på hur man ska gå tillväga för att fixa sig en dejt. Varför är vi inte lika modiga som vi var förr i tiden? Jag menar då hände det ju till och med ibland att vi tog reda på killars nummer och sms:ade som galningar. Inte för att det kanske är att rekommendera nu när man är lite äldre, men vart tog modet vägen? Försvann det med alkoholen? Well well, dags att bygga upp det där modet vi hade som tonåringar.

Imorgon ska jag köpa biljetter till Klubb Corazon. Som jag längtat!

John ME's hela album finns på Spotify nu. Lycka för mig som varken har råd att köpa det eller lyckas hitta en torrent.

Nu: dusch, sen lunch.


Get teenage kicks right through the night.

Ett inlägg om lite allt möjligt.

Det blev en liten utgång igår, men en ganska stor fylla. Rebekka fyllde mig, sen fyllde jag henne med kebab och mildsås. Hon skulle egentligen fylla mig, men köpet medgavs ej.

Gårdagens kanske bästa icke existerande uppfinning: en dörr på O'Learys som leder till The Rock. Lite som garderoben i Narnia.

Dagens snyggaste raggningsförsök på nätet: varför ligger aldrig du och väntar på mig när jag kommer hem?
Nog för att det likaväl kan vara någon av mina vänner som driver med mig, men killen ska ha cred för den repliken.

Ali kan dra nåt gammalt över sig. Det är inte mitt problem att det är slut mellan honom och henne. Ärligt talat så bryr jag mig inte. Inte om honom i alla fall. Henne bryr jag mig ju såklart om,

Ikväll blir det en lugn kväll. Jag orkar inte må så här imorgon också.

If I would be your kind of man, I wouldn't be the man I am.

Fortfarande tuttevärk.

Imorgon ska jag göra en sak, men jag vill inte tala om vad för då kanske det inte går vägen. Går det vägen får ni veta kan jag lova.

Nu har jag under hundra kronor på mitt konto så påskhelgen blir antagligen vit, om jag inte följer J's råd att snylta på någon annans fylla. Jag saknar J. Och några till, men inte så många fler faktiskt.

Anyways, den 24:e denna månad tar jag bajsbussen upp till Umeå, för Syster Elak har gig den 25:e. Det blir fint.

En sista sak: kan snön ta och ge sig? Det ser ut som julen borde se ut här utanför nu.

I know you'd never play me.

Idag har varit en bra dag, förutom en sak: ömmande bröst. När min syster kramade mig var jag tvungen att fösa bort henne då hennes huvud pressade mot de onda tuttarna. Jag hoppas att det är kopplat till den regelbunda besökaren. För jag vill varken att det är gravidsymptom (vilket är ganska mycket uteslutet eftersom jag blöder) eller växtvärk. De får inte bli större nu, de får hellre bli mindre.
Appropå mens så kollade jag på Doktor Åsa. Förr i tiden var det inget pinsamt alls med mens. Kvinnor kunde gå runt utan skydd och droppa blod lite var som helst.
Favorit-Nour var med också.

Mitt hår är ett skatbo, men jag har inga pengar att betala en klippning med så jag får snällt vänta några veckor till. Då har det gått ett halvår sen jag klippte mig tror jag, så det är inte så konstigt att håret är slitet. Tills jag går till frissan får jag nöja mig med hårinpacking.

Facebook buggar. Killen som en del var förälskade i på högstadiet och andra var helt galna i på gymnasiet vill bli vän med mig, men vi känner ju inte ens varandra. Tilläggas bör att jag inte var en del ev en del eller av andra. Jag hade en crush på hans bandkompis nian till ettan typ, och sen blev hans andra bandkompis min MK några år senare. Världen är liten, speciellt Jämtland.

Nu babblar jag bara på, så jag ska sluta med det nu.

I'm gonna get you in to the light, make it okey.

Jättekul att vakna av världens mensvärk. Not. Tur att jag bara jobbar fyra timmar idag.
Jag är inte hungrig alls på grund av värk och illamående, men jag inser att jag måste äta något för annars kommer mitt humör blir ännu svårare att tygla. Får bli fil kanske.
Lillebror ska i alla fall laga middag till oss båda ikväll. Tur det för jag tog mig aldrig iväg för att handla i morse.

Inte snällt av winamp att shuffla fram Sad Eyes. Den låten passar sig inte när humöret redan är instabilt. Så därför byter jag låt snabbt som attan.

Jag fick en (galen?) idé när jag insåg att jag är ledig från onsdag till måndag. Men jag kommer nog aldrig yttra min idé. Och förresten så har ju lillebror sagt att jag inte får ha killar här.
Det kan vara mitt ökade behov av närhet som tände idén.

En jättebra sak är att det är plusgrader ute hela tiden nu. Välkommen våren och det lätta sinnet!

Wait in the fire.

I natt skrev jag ett sms som innehöll raden "Östersunds uteliv kan fan ta och suga min fiktiva kuk". Det lät ju jävligt neggo, som om jag haft en fördjävlig kväll. Det hade jag dock inte.
Vid fyratiden liftade jag med mamma och pappa ut till Andy i Birka. Vi drack öl i solen och pratade. När vi skulle bege oss till bussen in till stan skulle vi gena över en liten åker. Det var nog gårdagens mest spännande äventyr. Snön bar oss nämligen inte så ibland stod vi med snö upp till låren. Jag har inte skrattat så mycket på länge. Väl inne i stan hämtade Carro oss för lite häng hos henne innan det bar av till News. Rebekka anslöt efter ett tag och efter ännu ett tag gick hon och jag till GIII.
Där träffade vi några välbekant ansikten och även ett för mig till en början obekant ansikte. En kille gled upp bredvid mig och sa "Tjena Sandra!", jag tänkte "Vem fan är det här? Hur vet han vad jag heter?". Det tog någon sekund innan jag såg att det var en klasskompis från gymnasiet. Snacka om att förändras!
Efter GIII bjöd Rebekka mig på Subway.

Några funderingar:
- Varför spelar ett partyband Hallelujah?
- Vad hände med skagenröran?
- Varför ska en viss herre alltid använda mitt namn och verkligen betona det?
- Varför är Mc Feast så jävla gott när donken egentligen inte är så gott?
- Varför finns inte Dafgårds falafel på Ica Traktören?
- Kommer F och N ens ihåg att de träffade oss igår?
- Vem var det som tog mig på rumpan i förbifarten på GIII? Det uppskattas inte.
- och så vidare och så vidare

Imorgon ska jag "storhandla" på Willys. Jag har dock bara någon hunka att handla för, men Willys är ju ganska billigt så det ska nog gå bra.
Nu borde jag krypa ner i sängen.
God natt.

-

En uppdatering.

Nu har jag bott i Östersund i fem och en halv dag. Då jag jobbat heltid nästan hela veckan förutom idag (fem timmar) så har jag inte rikitigt hunnit känna efter hur det känns. Jag hade dock ett moment för någon kväll sen, tror det var när jag kollade på Grey's. Ett citat som jag nu inte minns träffade ganska hårt och mina ögon tårades.
Jag saknar nog en hel del. En person mer än andra.

Jag har känt mig ganska opepp hela veckan, men idag var bra. Kan bero på att jag äntligen fick en hel natts sömn för första gången på jag vet inte hur länge.

Vi har inget bredband än, lillebror och jag, så jag passade på att ta med mig datorn till mor och far för att surfa litegrann. Jag sover här i natt.

Jag ska förresten vara avhållsam ett tag framöver. Jag är inte så sugen på någon annan just nu.

Misstänker att bara för att det inte går så vill jag mer än vad jag egentligen vill. Ni fattar.

Våren är på ingång, det är bra. Blir det sol imorgon kommer humöret nog vara tipp topp.
Ska nog ta nån öl med Andy på kvällen. Det var inte i går.

Nu sova och mörda höften.

God natt!

RSS 2.0