You're a part time lover and a full time friend.

Idag trodde jag för en stund att jag vunnit. Vunnit över the ex (ni vet the ex in the return of the ex som jag skrev om någon gång i början av året). Min kropp reagerade med hejdlösa tårar (som Jennie fick blir vittne till över telefon). Det var typ glädjetårar, eller lättnads-tårar snarare. Det kändes som om något inom mig lättade. Några minuter senare visade det sig dock vara false alarm och de glada tårarna blev sura tårar. Berg- och dalbana deluxe.
Så här i efterhand inser jag att det kanske bara var ett moment. För egentligen tror jag att om det hade blivit så som jag trodde det skulle bli så hade jag lessnat efter typ två veckor. Ni vet, man vill ha det man inte kan få. Eller jag vill ha det jag inte kan få. Och andra vill äta kakan samtidigt som dom vill ha den kvar.

Det får fortsätta vara så som rubriken till detta inlägg beskriver det. Jag vet dock inte hur länge till jag klarar av det. En dag i taget it is.


You're a part time lover and a full time friend
.
<3

You know that I could use somebody.

Igår var vi på Plaza. Det var något slags cover/party-band som spelade där. Vi lyssnade inte så mycket, men på väg genom publikhavet (eller snarare sjön) så hörde jag några välbekanta toner. Jag stannade upp och lyssnade, när jag insåg vad det var utbrast jag "Men vad i helvete!". Låten bandet nyss börjat spela var Kings Of Leons Use Somebody.
Inte okej.
Det var nog det slutgiltiga tecknet på att KoL blivit mainstream. Fast, det är nog mest så att det bara är den senaste plattan som blivit mainstream.
Nu fick jag ett sms som fick mig att tappa tråden totalt, men jag var i pincip färdig med mitt utlägg. Återkommer.

My favorite place, fall asleep next to you.

En vecka. Bra jobbat I say. Det känns faktiskt nästan som att det var igår.
Jag kanske kommer leva i celibatet ett tag framöver, för just nu är jag inte sugen på någon annan.
Ingen alkohol och inget liggande. Det ökar förresten chansen att vara avhållsam om man inte dricker, jag såg nämligen på Dr Åsa igår att man blir kåt av alkohol. Det hade jag nog förvisso redan fattat.
Men vad är kåthet jämtemot längtan efter att mysa i en soffa framför något dåligt tv program? Ingenting.

Jag har sett på film ikväll, någon slags svensk romcom (fast utan com), därav dessa cravings efter mys.

God natt.

I wish you would have put yourself in my suitcase.

Torsdag kväll och saknaden har slagit till.
Är det någon gång saknaden är som mest intensiv är det på kvällen.

En kort paus utanför Statoilmacken

Om jag kommer sakna? Som jag kommer sakna!

Sommaren har varit ganska J-intensiv, men snart kommer hösten och kylan. Det känns ganska jobbigt. Vi får ta den som den kommer och hoppas på att hjärtesmärtan uteblir.

Jag blir förresten ersatt i bandet. Distansförhållanden är helt enkelt inte min grej, eller snarare inte den andres grej. Jag vill alltid men den andre vill aldrig. Jag blev först ganska ledsen, men det känns ändå ganska okej (av anledningar som jag inte tänker outa här). Nu kan jag starta ett popband, eller ett rockband, eller ett punkband!
Det fanns små planer i sommar på att ta upp SAATS igen, vi får se vad det blir med det.

Fyra timmar jobb kvar, sen har jag semester i två veckor. En semester som jag bara tänker ägna åt ingenting. Har varit på resande fot så länge nu att allt jag vill ha är min säng, mitt kök, min balkong och så vidare.

Ikväll: Förfest hos J, sen Scharinska.


Så länge våra hjärtan slår.

Bloggtorka, beror nog mest på att jag farit runt en massa de senaste veckorna, har inte haft någon chans att slå mig till ro. Idag jobbar jag i Umeå. Vädret kokar så det är inte många kunder, så jag tar min chans att skriva litegrann.
Jag svettas svettas och svettas. I morse var det klibbig hud mot klibbig hud. Mysigt.
Inget klår dock mitt svettande första krogstråkshelgen. På lördagen såg jag nyduschad ut när jag kom hem från en kväll av mycket dans dans dans med Jennie och Jessica. Jag slapp dö Plaza-döden i sommar, tack vare Food-tältet som hade massa bra dj's.
Yrade gjorde jag bara en dag, på fredagen. bob hund, Masshysteri och två låtar med Mew (ljudet sög och jag var extremtrött så min säng lockade mer).
Innan jag yrade var jag i Stockholm och spelade med fina Syster Elak på Pride House (kulturhusets tak närmare bestämt).
Då jag rest runt en del de senaste veckorna så tänker jag bara slappa på min semester som börjar om en vecka. Fixa lite i lägenheten och så.
Så, en lite uppdatering

RSS 2.0