Then I'll just put on my running shoes

Jag måste ha varit blind när jag för någon vecka sen glatt konstaterade att Yran var utan major-krockar i år. Nu, först nu, upptäckte jag att Kent och Tingsek spelar exakt samtidigt.
Jag såg ju Tingsek i höstas, men eftersom den spelningen var så bra så är det inte så självklart att välja Kent. Det blir nog dock Kent ändå, för mitt sällskap för kvällen är kanske landets största fan (av den typen som inte har svart snelugg). Kan bli kul att få höra henne hysteriskt ropa "Din Skugga, Din Skugga, Din skugga!!!!!!"

För övrigt svettas jag som en gris. Det var svårt att sova i natt då jag nästan badade i en sjö. Dessutom är min högra halsmandel något större än vad den bör vara. Jag ber till större makter att jag inte ska dra på mig en halsfluss igen, jag menar tre månader borde väl räcka för ett tag?

Nu:frukost
Sen: dusch!

Brösthysteri och ledsna ögon-looken

I lördags var det festival här på Hispan. Fint som fan.
Senare på kvällen drog vi ner på stan. Jag hamnade på O'learys (eftersom jag insåg hur lång tid TC-kön skulle ta), tillsammans med Tim och Per. Tim drog ganska snabbt för han mådde dåligt, Per drog lite senare för att han helt enkelt ville någon annan stans. Jag hängde kvar med Fidde och hans arbetskamrater.
Kvällen slutade med att jag följde med en halvbekant snubbe hem. Han var som besatt av mina bröst, vilket fick mig att tänka på hur många kommentarer mina små (stora) vänner fått den senaste tiden.
Här är ett urval (ungefärligt citerat):

"Dina bröst ser jävligt stora ut i den där klänningen."- Jacob

"Vi funderar på om du åkte till Umeå och opererade brösten."-
Rebekka och Sandra

"Dina bröst är så stora. Snygga som fan! Du borde använda dom."-
E (snubben från i lördags)

"Alltså, står dina bröst så där rakt ut?"-
Ann-Sofie

Jag är ju medveten om att de vuxit en del det senaste året, men varför denna "hysteri"? I och för sig så tycker jag att det är ganska roligt. Lite segt dock att höra att man har snygga tuttar hundra gånger samma kväll av samma kille.

E gav mig även en lite mer udda komplimang:
"Du har ledsna ögon."
"Eh, va?!"
"Näe, lugn. Du passar i det. Det är snyggt. Det är inte många som passar i det".


Jag har ju lite "ledsna" bryn ibland, och jag är medveten om att det blir mer på fyllan.
Det var i alla fall skönt att höra att han inte bara såg mina bröst, haha.

They don't love you like I love you.

Igår hade vi SATC-tema på förfesten. Det var trevligt. Cosmopolitan är dock inte så otroligt gott, fast jag sket i det för jag ville bli full.
På Rex spelade dj'n bra musik en liten stund. Bland annat Autisterna-Himmelen, då blev jag helt lyrisk men det visade sig att jag var den enda som var det. Just då var det nästan bara Jacob, Ylva och jag på dansgolvet. Om det hade varit Ta Helg! eller Corazon i Östersund hade nog dansgolvet varit fullsmockat och några fler än jag hade sjungit med till låten.
När dj'n valde att gå över till sämre musik (bättre enligt massorna då dansgolvet fylldes) valde vi att ta oss en sväng i byggnaden. När jag gick förbi garderoben såg jag till min stora glädje att mr Secret Crush jobbade. Jag skuttade fram och fick en kram (oh yes, jag var lycklig, har aldrig haft någon kroppskontakt what so ever med honom innan och då är en kram mycket, speciellt då han tog intiativet). Vi pratade lite, sen var det dags för Juvelen att spela. Grym och svettig spelning. Mot slutet hade Ylva och jag hamnat längst fram, då kände jag mig som en groupie-wannabe.
En liten stunde efter att spelningen var avslutad tog vi en svarttaxi hem. Jag var lite småskraj ett tag då de var två i framsätet, de hade ju kunnat göra vad som helst med oss. Det visade sig dock vara schyssta snubbar.

Idag fick jag hela tre paket med posten. Två från CDON, varav det ena innehöll Kristian Anttila-Lille Napoleon, Autisterna-Sista Scenen samt Juno/Sideways och det andra Slam och Fallhöjd av Nick Hornby och någon chicklitbok som jag mest köpte för att den kostade nio spänn.
Det tredje paketet var från Ellos. Två blommiga toppar och två baslinnen hade jag visst beställt.

Nu ska jag äntligen vara lite bakis, fick ju hålla igen på jobbet.

On an island in the sun, we'll be playing and having fun

Sol. Oh yes!
Äntligen! Om man inte räknar med helgen så är det ju min sista semesterdag i dag.
Igår var det också lite sol när jag satt ute och läste vilket har lett till lite rodnad på bröstet. Solen tar jävligt fort, så idag får jag allt vara duktig och smörja in mig.

Imorgon drar Ylva, Elin, Tim, Davis och jag till Trästocksfestivalen. Om man bortser från ett lunchstopp så har jag aldrig varit i Skellefteå. Josefin har lovat förfest, det ska bli kul att se hennes(och andras) hemstad.

Jag drömmer om A nästan varje natt, men jag tror ändå att jag gjorde rätt.

En liten uppdatering

I lördags tog jag Sextitrean till Östersund. Skulle överraska prinsen. Det visade sig dock att  "den första förälskelsen" hade gått över för min del. Eftersom jag inte nöjer mig med bara puss och gull, och eftersom vi inte kan prata så himla djupt så bestämde jag mig för att avsluta det hela.  Det var inte det roligaste jag gjort, men det känns som att det var rätt val.

För Jennie (och mig)


Täfteå dag 1 (litegrann, resten kommer imorgon)

Efter lite påtryckningar av Jacob, Ylva och Petra gjorde jag det. Jag gick fram till herr Lyxzén och frågade om jag fick vara med på bild med honom. Han drog av värsta tänkar-posen. Imorgon får ni se. Jag är för full för att he över från kameran.
Allt för dig Jennie (och ganska mycket för mig).

För övrigt var jag ganska nära att snubbla på mållinjen, Musiker har helt enkelt nåt som inte andra har.

You've got to fight for your right to party

Nu drar vi snart. Djungeoljan är nerpackad, ölen och det glada humöret lika så. Peppen är på topp!

(i morse när jag vaknade kom jag på varför klänningen var blöt, Tim hade ju kört i ett antal vattenpölar vilket jag tydligen glömde bort direkt)

Sandra har ett harhjärta, harhjärta lalalalalala

Ikväll var en rolig kväll. Spontanfylla liksom.
Jag ska aldrig mer låta Tim skjutsa mig på pakethållaren, jag kommer ha träningsvärk i flera dagar plus att mina stämbandsknutor fick sig en match.
Förresten, varför är min klänning blöt framtill? Var jag så rädd att jag kissade på mig? Näe, jag tror nog att min sadel pumpat ut lite vatten. Den brukar ju samla på sig ett lager då det regnar och sen släppa ut detta flera veckor/månader senare. Nu satt jag ju liksom under den.

Imorgon och på lördag blir det Täfteå. Tredagars med andra ord (om man räknar med idag). Sweet! Jag som liksom tänkte vara vit i en månad. Det får bli efter sommaren.
Over and ut (ja, jag är medveten om att det står "ut" och inte "out").

...

Knäppisblogg som inte visar mitt senaste inlägg
(jag hoppas det kommer upp nu)

Whisper in my ear the things I'd like

Jag har skaffat bloggkoll, och därför känns det som att ingen någonsin uppdaterar. Jag ska förvisso inte kasta sten när jag sitter i glashus, men kom igen, blogga!
Nu ska jag dra mitt strå till stacken. Idag har jag 18 unika, mer än det varit på flera veckor, så jag kanske ska försöka hålla fast alla dessa arton själars intresse.


Om sex dagar får jag träffa prins Ali igen. Tänka sig, jag hade rätt när jag sa till honom att de här två veckorna skulle gå snabbt, även fast jag själv inte riktigt trodde på det själv. Jag kanske inte ska ropa hej innan jag kommit över vägen, det är ju ändå bara en dag mer än haltvid som passerat.
Vi pratar i telefon varje dag, och ibland får jag se honom i webcamen. Då blir jag löjligt glad och avger töntiga ljud som "ååååh" och ännu mera "ååååååååh".


I lördags var jag på ett till födelsedagskalas, inget illa menat till det i fredags, men det här ägde totalt!
Orm-tårta, skattjakt, fiskedam (med Jäger i godispåsen) och musiklekar. Sen bar det av till TC, där blev vissa av oss inte kvar allt för länge. När vi tyckte att musiken inte var värd att dansa till så drog Ylva, Jacob och jag till Max. Det var otroligt gott. När jag kom hem var jag som fullast och webcamade med Ali tills mina ögon inte kunde hålla sig öppna längre, trots hunken på skärmen (ja, han är en riktit läckerbit, way out of my liga kan jag tycka ibland).

Till helgen blir det Täfteåfestivalen med Ylva. Vi har skaffat tält och sånt, nu återstår bara födan.
Det ska bli kul!

Dagens låt: Oasis-Songbird. För många år sedan gick låten på repeat i mitt flickrum.

Det var allt för denna gång. Over and out.

Well honey, hold me scratch my shoulder

Noterat: Jag har tydligen blivit rädd för att bromsa hårt/tvärt sen vurporna. Idag när jag cyklade nerför Svingen var jag nästan livrädd. Jag åkte skiiiiitsakta för att inte behöva riskera att tvärbromsa. Det var tur att det var lördag halv tio så att ingen såg mig.
Jag behöver en lång bromssträcka för att stanna. Det känns som att bakhjulet ska glida åt sidan precis som i vintras, även fast det inte är någon is. Antingen är det bara jag som är rädd och inbillar mig, eller så är det faktiskt lite obalans i bakre delen av cykeln. Den ser faktiskt lite sne ut.

Det blir lite alc ikväll. Jag köpte fina grejer idag. Efes, Eriksberg, Xide-Pine/Citrus samt Hannas smultroncider. Den sistnämnda har jag inte smakat, men den ser god ut.

Ikväll hoppas jag att jag slipper höra hur blek jag är. Jag är väl medveten om detta, men det är inget jag rår på. Första veckan i Juni käkade jag penicillin och då ska man inte sola och resten av månaden var det ju mulet i princip hela tiden och dessutom jobbade jag.
Ganska komiskt att jag och en jobbarkompis diskuterat sådana kommentarer igår och att jag sedan på kvällen fick höra det två gånger av samma person.
Aja, jag vet ju i alla fall en som uppskattar min ljusa hy. Jag saknar honom hela tiden, men snart är det bara en vecka kvar tills vi ses igen.

Nu: tomatsoppa följt av piffande

Allt dom bygger upp ska vi meja ner

När vet man att man är vuxen?
Well, för mig är det i alla fall när jag säger att jag ska vara nykter och faktiskt håller fast vid det. Så 2008 (till skillnad från 2007 när "jag ska ta det lugnt ikväll" betydde raka motsatsen).
Det vore bra att inte dricka på ett tag, så kanske min mat/öl-bebis försvinner. Igår hämtade jag min cykel, så det är också bra för hälsan.

Nu bär det snart av till jobbet., sen blir det födelsedagsfest ikväll igen (fast ikväll satsar jag lite mer, kanske ingen alc, men jag ska i alla fall med ut).
Jag har planer på att dansa och svettas litegrann.

Inga problem alls, åh nej, aldrig aldrig

Det finns ett fenomen jag saknar med sommaren 07. Alla dessa tisdagskvällar, då jag skulle "ta det lugnt" men som alltid slutade i motsatt riktning. Det var dans dans dans och svett svett svett. Klubben (som arrades på tisdagar) hette Ta Helg och var ett fint intiativ, men avslutades en kväll i Augusti med Montt Mardié på scen.
En annan klubb som vi besökte frekvent var Klubb Corazon. Det var också dans dans dans och svett svett svett. Jag saknar , men Skivhörnan-Morgan har sagt att det blir något mycket bättre till hösten. Jag hoppas det, för jag saknar att popdansa med gänget.

RSS 2.0