Jag gömde mina drömmar precis där din axel blir till hals.

Åh vad vi dansade igår!
Det var längesen vi fick tillfälle att dansa tills vi stupar. Okej, jag stupade inte riktigt, men på vägen hem bar mina fötter mig knappt då de var så ömma av allt dansande. Tur att min väg hem är så kort som över torget och nästan hela "gågatan".

Vi önskade The Strokes och fick The Strokes. En av skivpelarna är en snäll och cool kvinna som tycker att man ska få det man önskar. Hon tycker också att jag verkar vara född åttio, och blev lite chockad när jag avslöjade att jag är född åttiosju. Jag undrar om jag ska ta det som en komplimang eller ej?

Efter Last Night spelades Dansa, Fastän och jag var i extas.

Just det, på det här med ålder. När vi skulle lösa in våra biljetter frågade vakten "Hur gamla är tjejerna?".
Så, vakten trodde jag var typ sjutton, och den snälla och coola kvinnan trodde att jag var typ tretti. Det kanske är en bra grej?

Pingis spelade vi också, så grymt kul! Jag ägde en gnutta, men mest för att jag har tur ibland och för att jag gör så dåliga bollar att de blir svåra bollar.

Idag ska jag fortsätta fixa i lägenheten. Fick hem arkivskåpet som jag köpte på loppis i veckan, och det blev bra där jag tänkt det.

Ikväll är det Halloweenfest, och jag ska käka antihistaminer för det kommer vara katter överallt.

Får jag gå precis så nära att min axel stryker vid din arm.

För någon vecka sen fick jag min lägenhet omtapetserad. Eftersom jag flängt och farit har jag inte rikigt hunnit återställa möbler, tavlor och så vidare. Idag var jag ledig så då tog jag ett krafttag och med hjälp av Rebekka och Jon så fick jag upp cd-hyllorna och tavlorna.
Det är ommöblerat också. Kändes bra att ändra mer än bara färgen på väggarna.
Jag är inte riktigt färdig än, några komponenter saknas fortfarande, men när jag är färdig kommer det kanske bilder.

Filmkvällen förra veckan var mysig, och helgen blev ännu mysigare. Något inom mig tror dock inte på det här. Det kanske är en försvarsmekanism, eller så är det min intuition. Jag försöker i alla fall ta det så chill som möjligt, bara go with the flow liksom, men det är svårt.

På fredag är det dags för något jag nästan längtat ihjäl mig efter. Klubb Corazon. För första gången på länge ska Jennie följa med, vilket gör mig ännu mer pepp. Jag hoppas dock att Andy skiter i premiären av Saw och följer med oss för att dansa dansa dansa. Och spela lite rundpingis såklart.

Nu ska jag krypa ner i min säng, sängen som jag träffar allt för sällan dessa dagar.
Efter imorgon har jag långhelg. Skönt.

Shoot the runner.

Jag tror egentligen inte på förbud, men jag har nu gett mig själv ett par förbud. Eller snarare avhållsamhetslöften.
Då jag det senaste året gått upp typ sju-åtta kilon så har jag bestämt mig för att skippa läsk helt, dricka alkohol max en gång i månaden samt försöka äta mindre osunt (det har blivit en del sånt de senaste veckorna på "resande fot").
Sen har jag beslutat mig för avhållsamhet på det där planet där man oftast använder just ordet "avhållsamhet". I alla fall ett tag (kommer Skidåkarn och ringer på min dörr så kommer jag nog slänga löftet i papperskorgen illa kvickt).
Jag är inte ens sugen på att ragga längre, en av mina vänner av det manliga könet blev nog lite chokad i lördags när han insåg att jag inte ville ragga på killarna jag pratade med på festen vi var på. Nu brukar jag ju inte ragga, det brukar som liksom bara hända ändå, men jag brukar ju nästan alltid ha intresse för fagra pojkar och män.

Jag har dock inte blivit helt osugen. Tydligen så har jag lyckats fixa filmkväll fastän jag inte ens försökt. Helt omedvetet liksom..

I can see the leaves of golden glisten in the sun.

Idag klev jag upp halv åtta, vilket är ganska tidigt för mig då jag i vanliga fall kliver upp tidigast åtta, oftast halv nio.
Det är ganska skönt att ha god tid på sig. Nu blev det dock ännu mer god tid då jag vid halv nio fick veta att jag "måste" ta sovmorgon till tio då ingen kommer vara i butiken försän då och jag glömt mina nycklar hemma i Östersund.
Jag har ingen aning om vad jag ska göra med tiden, så därför vill jag bara tala om att jag är sjukt glad.
Det är fint höstigt ute och "Leif" is no more på världskartan.

Precis nu när jag skrev att det är fint höstigt ute kom jag på vad jag ska göra med tiden som är kvar innan jobbet, jag ska gå ut i höstsolen och bara njuta!

Lördag lördag, hela veckan helg.

Det har varit en bra helg. Idol-kväll i fredags med Rebekka, David och Henrik. Tända ljus och lösviktsgodis.
I går drack jag vin med en Josefine och sen joinade några andra människor som jag aldrig träffat förut. Vi gick på Marité. Det var helt okej bra, men jag tyckte det var lite jobbigt att "Leifs pappa" var där så jag gick för att joina Simon på Bishops. Snopet nog fick jag inte komma in där, jag var minsann typ 28 dagar för ung. Sen när har vakter slutat vara trevliga och släppa in en fastän man inte riktigt är 23 än?
Istället gick jag till donken och kände mig som sjutton år. För ung för att umgås med mina vänner. Ha.
I Umeå har jag ju i alla fall varit 23 sen januari. Dit far jag förresten imorgon. Jag ska mest jobbelijobba, men på onsdag är min plan att kolla på Patrik B på Scharinska (ja Jess, du får vara avundsjuk ;) ).

Det verkar förresten som att jag kommer spendera varenda vardag i Umeå med start i November och utan slutdatum satt. Det känns faktiskt ganska jobbigt att spendera så många nätter i en säng som inte är min, men jag får tänka på pengarna. Jag är ju sugen på att åka tillbaka till Mijas Costas i vår så då kan ju lite extra klirr i kassan sitta fint. Då kanske vi också kan lyckas fylla upp alla sex sovplatser i lägenheten..

Nu känner jag att jag börjat tappa tråden med det här inlägget, jag börjar även tappa mitt huvud i tangentbordet.

Det återstår dock en fråga:
Vem vare som plinga på dörren?

RSS 2.0