Under the pavement, the beach

Fin helg. Inte lika fin hud. Röd hud. Nu får jag försöka komma ihåg solskyddsfaktorn för jag vill ju behålla min "fina mjölkhy", som Elin kallar det. Jag vill ju bli en fin tant också.
Ibland kan jag vara lite anti Rebekkas jobb för att hon jobbar så knepiga tider, men det är det nog värt för hon jobbar med roliga människor. Sen är det ju ett plus i kanten att hon kan fixa telefonnummer till proffsidrottare.
Igår fikade halva Östersund tror jag, medan jag låg i skuggan och våndades av fredagens kvarlevor samt en pizzamage, men det var mysigt ändå.

Fy fan vad det kliar på mina armar. Jag måste nog ta en svalkande dusch. Sista duschen i Torvalla, för imorgon går flyttlasset, vilket påminner mig att jag har en del flyttpackande kvar att göra. Bäst jag sätter igång för halva dagen kommer ju gå åt till att fira mamma på hennes, och alla andra mammors, dag.

Over and out.

He's filed under cock sucker in my little black book.

Jag kom att tänka på Jason Schwartzman. Sen kom jag att tänka på den Ethan's song.

I can not look you in the eye, I get so nervous when I try

Jag är nog lite för hooked. Eller så vill jag bara för att jag inte kan.
Eller så är det dagens mood.

Så länge våra hjärtan slår tillsammans.

Plaza igår. Drack folköl eftersom jag kvällen innan blev sjukt full på två starkisar och två folköl, det skyller jag på allergitabletterna.
Varför drar folk vita lögner om sin ålder? Åldersnojja? Det är ju inte så stor skillnad på 28 och 30.
Plusminusnoll till mig.

Johan Palm har en storebror, en riktig mumsbit. Det visste jag ju redan, har ju till och med facebook:at honom. Men alltså, nu spelar han i Johans band, bara därför skulle jag lätt kunna se lille Plam live om tillfället ges. Jag råkar också faktisk tycka att Emma-Lee är en bra låt. Är inte alla låter med raden sticks and stones may break my bones bra låtar? Nu har jag förvisso bara hört två, men ändå.

Det är ganska kasst att Florence Valentin spelar på yrantorsdagen. Det är förresten riktigt kasst. Jag missade ju dom på Open men tänkte då att jag ju kan se dom på Storsjöyran. Förra året var deras spelning en av Storsjöyrans bästa.

Ikväll ska jag fräscha upp min kropp inför sommaren. Peeling, hårinpackning, rakning av ben (jag funderar på om jag ska testa Veet någon gång, är det någon som vet om det är bra?) och så vidare. Jag ska måla min tånaglar röda också.

En vecka och en dag kvar nu.

You shouldn't keep talking to me.

Jag har tydligen en dålig dag. Känner mig ensamast i hela världen typ.
Tur att jag har tv'n ikväll och att det är Grey´s.
Apropå Grey's så har jag kommit fram till att det är dags att kolla upp vissa leverfläckar på min kropp. Mamma tror att de flesta är lugna, men påpekade att de mörka på vänster lår kanske jag borde hålla lite extra koll på.
Men en sak jag tänkt på (och som Izzies mamma nyss nämnde) är alla leverfläckar som man själv inte kan se. De på ryggen osv, har ska man kunna hålla koll på dom?

Ikväll saknar jag J och våra tv-kvällar extra mycket. Jag hoppas han svingar förbi här i början av sommaren.

Något som i alla fall peppar mig just nu är Fibes, Oh Fibes! nya dänga Love Child. Låten kan mycket väl kvala in som sommaren 2009's soundtrack.

Nu tillbaka till Grey's.


När ni gett dom våld ska vi ge er kärlek

Okej, den här dagen är inte riktigt på min sida.
Först läser jag i tidningen att nästan alla akter jag vill se på Storsjöyran spelar på torsdagen. Då är ju jag i Stockholm och spelar på Pride.
Sen går jag till Alina Systems där jag får bekräftat att min externa hårddisk är stendöd. Inget går och rädda. Hej då bilder från hela Umeå-tiden. Ni som har fått bilder av mig (originalupplösning) får alltså jättegärna skicka dessa till mig.

Men, det är ju ganska ballt ändå att spela på Pride och angående bilderna så är det ju faktiskt bara bilder som är borta, inte riktiga människor.

Nu ska jag försöka peppa upp mig med lita bra musik och när peppen infinner sig ska jag börja flyttpacka. Om två veckor är jag helt nyinstallerad i min fina lägenhet.

Matbäbis.

Det här var nog förra helgens roligaste.


Jag har en hand, har en bomb, har en dröm, har ett skäl.

Helgen var fin. En massa Jennie-tid.
I fredags var det Corazon. Masshysteri var grymt bra, och T(I)NC likaså. Vi stod längst fram under de sistnämndas spelning. Jag kunde inte låta bli att fundera över storlekar. När herr Lyxzén öppnade upp sin tröja och blottade ett helt hårlöst bröst så såg han ut som en pojke, en svettig sådan.
Det blev bara ca 45 min dans dans dans, men det räckte nog gott och väl. Men, jag kände mig dock lurad när det aldrig blev någon tryckare som sista låt. Jag som hade gjort en deal med Andy att om han dansade med Jennie så skulle jag dansa med hans kompis Albin (som jag och Jennie tror att han heter).
Jennie åt en dyr hamburgare, 260 spänn. Hon förstod inte när jag sa att vi inte skulle hinna köpa fyllemat om vi skulle hinna med bussen, så vi missade bussen och hon fick betala taxin.

Igår såg vi min syster charma brallorna av hunkig skåning och även oss andra. Galet söt!
Skåningen ville adoptera henne, då fick jag idén att om han blir min karl får han ju henne som svägerska. Fast, han var en sån där Måns Z-skåning typ, och då gillar jag nog skåningar med hår på bröstet och tighta jeans way much more.
Senare följde jag med Jennie till Åre. Vi slappade och kikade på ESC.

Idag har min allergi varit väldigt påtaglig. Jag skulle behöva ett litet rivjärn att stoppa upp i näsan, satans så det kliar. Och ändå har jag käkat medicin.

I morgon är det bara två veckor kvar tills jag får lägenheten. I normala fall brukar ju tiden gå sakta när man väntar på något, men tydligen inte denna gång.

Nu ska jag lägga mig på madrassen inne hos lillasyster. Jag passade på att åka ut till mamma och papa eftersom det är skitbra att vara här ute när det är finväder.

God natt.

You know that I could use somebody.

Peppen jag hade i början av veckan försvann ikväll. Allt känns pissigt. Min bror har pajjat min externa hårddisk med alla mina bilder sen de senaste två åren, jag har ont i hela kroppen och jag känner mig för djävla ensam.
Mina mungipor är typ nere på golvet.
Jag är dock ganska övertygad på att det mesta (utom den pajjade hårddisken) beror på att jag (äntligen) fått min mens (jag ska sluta använda massa andra ord, för jag hörde en bra diuskussion om det där på Morgonpasset).

Imorgon tror jag nog att peppen återfinner sig igen. Då är det Corazon. Jennie kommer hit och vi ska dansa tills vi stupar. Då byts alvedonen ut mot vin.

Men hörni, ni som läser min blogg och som har bilder som ni fått av mig kan ju vara vänliga och försöka att inte ta bort dem. Om jag inte får liv i min hårddisk så kommer jag nog börja ragga bilder inom en snar framtid.

Just det, Loppis på Gården har sjukt billiga kläder. Allt kostar mellan 5-10 kr typ. Här är det inga jävla Myrorna-fasoner inte.
Jag köpte en vit stickad väst och en gosetröja (att använda när man är ute och det börjar bli lite kallt) för de två femmor jag hittade i min jackficka. Imorgon ska jag dit och kanske köpa en fin vit topp, en underkjol och ett par byxor. När jag flyttat ska jag köpa stolar och andra grejer.

Idag har jag inte lyssnat på någon musik alls, så därför kan jag inte komma på en enda låt att citera (det är kanske en vit lögn)

Lugn helg. Men bra helg. Framför allt nykter helg. Grillning igår med Daniela och Elin. Sen glass med varma hallon och kolasås. Jag blev med barn, en mat-bäbis närmare bestämt.

I morse hade jag fått ett sms
"Hade en mardröm om dig. Skåne. Tenta i buddhism, jag golfade. Sprang i trappor & du försvann. Du hade världens jobbigaste ringsignal också. /J "

Okej, jag kan förstå att det är jobbigt med tenta, golf, att jag försvinner och jobbiga ringsignaler. Men jag funderar fortfarande över hur jag var själva maret i drömmen. Om jag nu var det. Kan du svara på det, J? (jag skriver detta här för att jag kommer glömma att fråga någon annan stans)

Själv drömde jag om en massa snor i min näsa. Riktigt obehagligt. Det var faktiskt andra snordrömmen på en vecka. Jag kanske håller på att bli sjuk? Snordrömmarna är faktiskt nästan lika läskiga som björndrömmarna.

Nu ska jag krypa till sängs och förhoppningsvis inte drömma om snor eller björnar. Kanske kan drömma om J, som en gengäld.

God natt.

We could make love not war and live in peace with our hearts

Igår var jag och kollade på mitt blivande hem. Lägenheten var way över förväntan. Stor och luftig. Ett riktigt kök som man får plats med köksbord i (och med fina köksluckor), ett stort badrum med badkar och en stor balkong där det också får plats bord och stolar. Allt var stort (i mina mått räknat). Fin fondvägg inne i klädkammaren som används som alkov (mysigt värre).
Jag blev helt galet exalterad!
Det bästa av allt är att jag får flytta in en månad tidigare än vad som står i kontraktet, så om en månad är jag helt nyinflyttad. En halv minut (om ens det) från jobbet dessutom. Kanske ungefär tre minuter från sommarhänget Österäng.
Nu är det förvisso Östersund vi talar om, men ändå otroligt värt att bo centralt. Inget mer "Ska vi hinna med nattbussen eller fyllekäka?"
Sweet.

Inatt sov jag på madrass i min lillasysters rum. Fick för mig att jag skulle följa med mamma och pappa ut till Sandnäset efter jobbet. Dessvärre blev det typ stopp i avloppet så det var bajsförbud hela kvällen/natten/morgonen. Jag som hade ätit kryddstark middag överlevde detta, idag har jag dock haft ont i magen av och till.

Imorgon är en ledig dag (men såklart är det personalmöte på morgonen). Jag ska försöka fixa min cykel, hänga med Daniela samt eventuellt laga strängsoppa med blod (har inte hunnit sanera min röda skönhet sen blodbadet).

You make me want to pick up a guitar and celebrate the myriad ways that I love you

Jag blev som jag nämnt kvar i Umeå lite längre än planerat. Detta resulterade i köp av fula trosor på Ica Maxi, ömt nyckelben på grund av tung första maj-flagga (totalt värt), tid för massa J, fina samtal med Ann-Sofie, vit lördag (ack så skönt att vakna obakis och med huvudet mot en hårig bringa), och så vidare och så vidare.
Trots två fina helger var det grymt skönt att komma hem till min egna säng igår. Jag somnade på bums men var ändå fortfarande trött när klockradion gick igång halv nio i morse. Eftersom jag börjar jobba först två idag så gjorde det inte så mycket att jag somnade om i två timmar.

Jag lyckades ha värsta flytet ever och få en lägenhet i centrala stan. En halv minut från jobbet. En halv minut från bussen också, vilket är asbra när folk ska komma på besök från t ex Umeå (och när man kommer hem med dubbel så mycket packning än vad man åkte med). Jag har inte ens sett lägenheten men har redan börjat surfa runt på Ikea. Jag vill ha en svart Poäng-fåtölj.

En gammal Interpol-dänga snurrar varm på Spotify, nämligen Slow Hands.

Nu duschen, sen rösti.


Ps. jag är inte full, jag har pollenallergi. Faktiskt.

RSS 2.0