Klyfta och klänning






Fejksmil, dålig hållning, vad-fan-gör-jag-med-armarna och så vidare, men det var den bästa bilden på klänningen.
De andra visar mer mig än klänning på grund av blåsten.
Huset är väldigt nytt och inte färdigmålat, därav den fina kulissen.

What's up with my heart when it skips a beat?

I morgon sitter jag åter igen på Sextitrean upp till Umeå. Jag hade ju tänkt flyga, men det går inga direktflyg på sommaren.
Det är med blandade känslor jag åker hem. Det ska bli skönt att få sova i min egna säng, men samtidigt kommer den kännas så tom. Jag har ju spenderat de flesta nätterna senaste veckan med en hand i min.
I natt blir sista natten på någon vecka. Tur det, att det bara är någon vecka, för jag vet ärligt talat inte hur det här ska gå. De senaste dagarna har saknade trängt sig på efter typ en arbetsdag.
Jag förstår fortfarande inte varför jag känner så mycket, för egentligen vet vi ju inte mycket om varandra. Kemi kanske?

Nu ska jag piffa för kvällen. Köpte en skitfin klänning igår. Kanske bildbloggar den någon dag.

Over and out.

I kiss you on the brain in a shadow of a train

Fan, jag tror jag faller litegrann. Fastän jag verkligen försöker motarbeta det så går det inte. Jag får typ inte nog.

I'm telling you to loosen up my buttons, babe

Tänka sig. Här har man hoppat av svensklärarutbildningen men ändå får man lära ut svenska ;)
I like.

The next time we strike we're gonna strike hard

Midsommar firades med grillning hos Daniela med henne, Theres, Elin och Fredrik.
Vi skulle dra på fest när vi jobbat upp fyllan, men vi blev trötta och min hals gjorde så ont att jag passade på att åka till Dvärsätt med mamma och pappa vid typ elva-tiden. Tydligen gjorde även de andra en tidig kväll.

Jag var för övrigt väldigt trött redan från början igår. Detta berodde på en turk. En turk som jag träffade via Jessicas turk. Han är fin, men jösses så på. Det är inte så lätt att kommunicera heller då han kan typ nada svenska och bara basic engelska.
Jag har dock lovat honom att lära honom mer svenska.
Vi får se vad som händer. Jag är dock ganska negativt inställd.

Jag har smått förälskat mig i ett ume-band. Hadar Kasch.
Umeås musikscen är för övrigt otroligt bra.

Ikväll blir det hemma-lördag med mamma, pappa och lillasyster. Jag och sistnämnda ska spela Twister.

I'll be lovin' him under my shoe

Tredje gången gilt? In my ass!
Jag avslutade penicillinkuren i torsdags. I söndags började jag känna att nåt var på g, och igår vaknade jag med ond och tjock hals. Samma gamla visa igen. Jag bröt i hop och tappade allt hopp. Det gjorde nästan mamma med, men sen ringde hon och fixade så jag fick tid hos en privat ÖNH-läkare. Så nu håller vi alla tummarna att hon är vettig. I morgon (onsdag) kvart över nio har jag tid, så då kan ni ju hålla tummarna extra hårt. I snart tre månader har jag varit så här. Eller okej, den första månaden var jag bara tjock i halsen utan att ha ont. Men ändå.

Sju veckor utan fysisk närhet snart. Jag tror nog dock att det mest beror på att jag inte känt mig så sugen när jag käkat penicillin och haft biverkningar.

Jag har i alla foll köpt skor. Fyra par. Tre på Skopunkten (varav ett par jag redan har, men de är så bra så jag tyckte att jag kunde behöva ha ett par i reserv) och ett par söta blå tygskor med vita prickar från DNA.
Igår beställde jag glasögon också. Hittade en gammal cool båge som jag kände stort behov av att göra till min egen.

Nu ska jag bekämpa bakterier, eller i alla fall hur de får mig att må. Te med honung samt läsk är skönt för halsen.

On the weekends we try to get our share of excitement and of fresh air

Igår blev det Marité med Daniela. Det var ganska sweet. Rolig musikmix. Jag blev löjligt glad när dj’n spelade Vi Kommer Att Dö Samtidigt, men den glädjen halverades när jag insåg att ingen annan där var lika glad. Precis efter spelade han Kom Igen Lena och jag önskade att hela gamla Corazon/Ta Helg!-gänget hade varit där.

Det var en kille där som var intresserad av Daniela. Daniela trodde först att det var mig han ville dansa med (han hade frågat mig om vi inte skulle med och dansa) men jag förstod hela tiden att det var Daniela som var The Target. Killen ville tydligen ha henne för sig själv så han började leta kompisar som kunde ta hand om mig. Efter att först ha sett honom dra med sig två killar som sedan vänt och själv blivit ivägdragen så var jag less på spektaklet och sa till honom ”Jag har pojkvän, så du behöver inte försöka hitta nån åt mig”. Han sa förlåt. Jag blev dock lite nedslagen av att ingen av hans kompisar verkade vilja ”hjälpa” honom, så då blev kvällen ganska förstörd. Egentligen var jag inte ett dugg intresserad utav någon av de han försökte fösa ihop mig med, men ändå.

Det finns dock en snubbe som är out to get me. På studentkvällen för någon vecka sen drog han mig mot sig när vi hade skakat hand, jag ryggade då tillbaka och sa något i stil med ”Ehm, här står du och tar på mig utan att vi ens pratat nåt”. Han svarade med ”Ja men du är ju så fin!”. Jag tackade men avböjde genom att slingra mig ur hans armar och glida upp bredvid Lars och Patrik.
Igår mötte vi honom när vi var på väg till dansgolvet, han la sin arm om min midja, jag hälsade och fick världens våldspuss på pannan eller kinden (lång var den). Inte vackert. Jag drog i Danielas arm och gav nog ifrån något slags ljud som visade att jag inte gillade vad han gjorde så han bad om ursäkt.

 

 Idag kom min mens, över en vecka sen. Jag började nästan tro att jag på något skumt sätt skulle kunna vara gravid. Jungfrufödsel kanske?
När jag ringde sjukvårdsupplysningen för att fråga om immunförsvaret så passade jag på att fråga om penicillin kunde ha inverkan på mensen. Det kunde den inte, men den trevliga sjuksköterskan sa att jag behövde sluta tänka på att den skulle komma. Hon sa även att jag skulle hitta på något att göra som jag inte skulla vilja ha mens till. Jag sa att jag kanske skulle ta och bada, men tänkte egentligen något annat. Jag sms:ade T och såklart så kom den.

För övrigt så är familjen halvt inflyttad i ett hus i Sandnäset, Dvärsätt. Otroligt fint läge. Ett stenkast från sjön. Nu när solen vågat sig fram är utsikten nästan perfekt. Jag blir grymt sugen på att åka båt när jag ser diverse båtar åka förbi här utanför.

Seven days a week, every minute of the day

En vecka sen jag bloggade sist. Sorry! (fast jag tänkte blogga igår men då höll de tydligen på att flytta min blogg).
En kort uppdatering, dag för dag tänkte jag ge er.
Tisdag 3/6: Pappa och jag bilade från Umeå till Östersund. På kvällen hängde jag med Jessica, Rebekka mfl (om jag minns rätt)
Onsdag 4/6: Gjorde nog inte särskilt på dagen. På kvällen var jag på min systers skolavslutning och blev helt tagen när hon och en klasskompis sjöng värsta schlagern för ett fullsatt Folkets Hus. Senare sen kvällen blev det först invigning på Marité med god buffé och sen häng och lite öl Badhusparken.
Torsdag 5/6: Min bror tog studenten med allt vad det innebär. Vi stod i hettan uppe vid PC och tog emot honom när han kom nerför trappan, sen blev det middag på Arctura. Kvällen vigdes åt mer öl än kvällen innan. Häng med Rebekka, Jessica, Moa, Andreas, Tony, Simon. Mot småtimmarna hängde jag med Lars, Patrik mfl till Korvbussen. Jävla najs placa de har fått till alltså. Gick hem vid fyra tillsammans med lillebror.
Fredag 6/6: Jag var mest bakis hela dagen och eftermiddagen/kvällen spenderade jag på Sextitrean upp till Umeå.
Lördag 7/6: Jobbade. På kvällen blev det fest, extrem kissnödighet, TC, besök hos "3 skillade killar" där det badades jacuzzi halva natten/morgonen.
Söndaf 8/6: Först tog vi oss, Ylva och jag, hem från Teg. Var ganska bakis och sen var det dags att sätta sig på Sextitrean igen (som jag höll på att missa då bussen från Tomtebo aldrig kom, tur att det finns taxi).
Måndag: Jobbade heldag, sen firade jag Rebekka som fyllde 21. Vi fikade på Pause.
Tisdag: Ledig.  Bikinijakt, hittade en bra svart för 399kr. Sen fika på Thörners med Rebekka.
Onsdag: Jobb halva dagen. Träffade Daniela och Theres. Blev sen sju bh's samt två bikini's rikare (mamma rensade garderoben). Jag hoppas att jag får lämna tillbaka bikinin jag köpte igår.

Nyss insåg pappa att det kanske är bäst om jag får bo i lägenheten de hyr som kontor tills vi flyttat ut till Dvärsätt. Det är grymt trångt på lillasysters rum nu.
Lägenheten ligger ett hus upp och det komiska är att en gammal flört och jag brukade hänga där när hans kusin (som bodde där då) inte var hemma.

Hey, I'm in the band

Syster Elak har fått förfrågan om att spela på Täfteåfestivalen. Grymt som fan!
Det dåliga är att det är helgen innan min semestervecka så om jag inte jobbar då har jag planer på att resa ner till Koster då. Men, om jag tar flyget till Göteborg och sen buss/tåg därifrån så behöver jag ju inte en hel helg till att resa.

Det är faktiskt ganska coolt att jag har två möjligheter att spela på festival i sommar, mindre coolt är att i alla fall en antagligen går bort.

Sommarkatt

Sandra säger:
du kan va min sommarkatt, typ  
Johan säger:
haha förklara sommarkatt
Sandra säger:
well, jag gullar och snusar och myser med dig på sommaren, men sen kommer hösten och då lämnar jag dig till ditt öde (dvs att frysa ihjäl då du inte får någon värme av mig)


Three is the magic number (?)

Jag var okej i typ tre-fyra dagar, sen vaknade jag med tjock och ond hals. They won't die!
Det blir ytterligare en kur penicillin. Jag hoppas att det är tredje gången gilt.
Doktorn (som jag ogillade, den förra var mycket bättre) frågade om jag hade en pojkvän (eller något husdjur). Han menade att då kan det ju vara så att denne också bär på bakterien (utan att få några problem av det) och att jag därför blir smittad igen när jag blivit bra. Jag sa att det inte finns någon sån (sen har jag ju inte hånglat på fem veckor), då kunde han inte riktigt förstå att jag inte blir bra. Om han hade varit Mc Dreamy eller Mc Steamy eller anyone else på tv så hade han vetat på en gång vad som var problemet och lika snabbt åtgärdat det. Han hade inte ens en Mc Hunk-läkarstudent vid sin sida.
Det här börjar bli dyrt dessutom. Ca 700kr har det kostat mig hittills.

Nu:packa

Fagert är landet som blev vår lott och arvedel

Imorgon lämnar jag Umeå för att vistas i Republiken Jämtland ett tag (jag kommer dock tillbaka på blixtvisit till helgen).

image2

(bilden är tagen av Daniela eller Elin under Presidentens tal Yran-07)

So if you're crazy, I don't care you amaze me

Gårdagen/natten var sweet. Det är väldigt härligt att det är ljust i princip hela natten.
Idag mår jag som jag förtjänar. Skrovmålet jag tryckte i mig för en timma sen var jag helt klart värd.
Vaknade vid tolv-tiden av att Anton ringde och sa något i stil med "Jag vet inte var jag är och jag känner inte igen en enda människa. Det är en med skägg här, sen har några typ sex". Jag förklarade för honom att han var hos Uffe och att tydligen alla dragit hem tillslut (själv drog jag vid fem-tiden) och att jag hade försökt tala om för honom att jag skulle gå när jag skulle gå, men att han då redan sov i soffan. Så kan det gå. De är ett roligt litet gäng, SSU-arna.

Nu är det tv-repris-dag. Gossip Girl, följt av Desperate Housewives, Dirty Sexy Money samt Grey's Anatomy. Perfekt när man är bakis och inte riktigt orkar ligga och dega ute i den fina värmen.

RSS 2.0