Någon gång måste du bli själv.

Får man verkligen gilla när någons relationsstatus på Facebook ändras från förhållande till singel?
När jag för någon vecka sen såg "Namn Efternamn went from being in a relationship to single" på min news feed ville jag så gärna klicka på "like", men insåg ganska snabbt att det vore ganska taskigt. Så jag lät det vara, men inombords gillade jag loss. Jag har ju faktiskt någonstans långt inne väntat på det ungefär sen kanske typ slutet av november. Jag inser ju att jag nu befinner mig precis där jag befann mig i slutet av oktober/början av november förra året (jag tror det finns blogginlägg från då), skillnaden är dock att jag är lite mer chill nu. Händer det något så händer det något, händer det inte något så är det bra ändå.


Köttet är svagt.

Jag finner inte ord om söndagens valutgång, så jag skiter i att skriva om det.

Istället vill jag skriva om hur sjukt bra Säkert!s andra skiva Facit är. Jag är ingen recensent så det blir inte en massa snygga ord om den, utan bara ett konstaterande att den är så otroligt bra!

I onsdags skulle vi på releasefest på Scharinska, men vi missbedömde läget big time och köade i över en timma för att tillslut ge upp när vi hörde orden "en ut, en in". Istället blev det chokladbollar och te.
Dagen efter satt jag på hotellrummet och lyssnade igenom skivan.
När Får jag arbetade sig in i mina öron var jag sekunder från tårar, den tog tag i mig av okänd anledning.
Nu några dagar senare tar fler låtar tag i mig.
Jag blir också sjukt sugen på att dansa dansa dansa. Låt det ske snart.


Here comes the sun.




















Pass, p-piller och pesetas.

Pass, alvedon och euro.
Förkyld och jävlig.
Nu far vi till Spanien!

Hasta luego.

RSS 2.0