<3

Måndag, Tisdag, Corazon, Torsdag och så vidare.

På onsdag innan Corazon ska jag försöka fixa en förfest med några hemvändare (och dom som redan är hemma såklart), jag hoppas dom nappar.
För min egen del blir det punkisar, eftersom jag ska jobba 9-18 dagen efter, då hinner alkoholen gå ur kroppen innan det är dags att krypa ner i sängen. I alla fall med hjälp av dans dans dans och svett svett svett.


Den här bilden tog Emma förra Corazon.



Det är bästa Andreas som gömmer sig bakom mig och får mig att se ut som en jätte.

Oh yeah, I'll tell you something I think you'll understand.

Idag är jag ledig. Det är en härlig dag. Vargavinterkylan har släppt och jag har varit på massage.
Resten av dagen ska jag julstäda samt tvätta, och kanske köpa några fler julklappar.
Ikväll ska jag äta fondue. Så kan det gå när man umgås med någon som redan var vuxen på nittiotalet och som minns i princip hela åttiotalet.



Gångbron till Frösön förra veckan.

Polkate.



Det här är typ det godaste teet just nu, Polkagriste.

Härligt härligt, men farligt farligt.

Med risk för att jinxa så ska jag skriva om två saker som gör mig glad.

Det första är att jag verkar ha klarat mig från kryptonitparasiten, i alla fall om inkubationstiden är sju dagar.
Nu gäller det bara att inte få i sig något äckelvatten när jag duschar och sånt. Det gäller att vara på sin vakt i flera veckor, kanske månader.


Det andra som gör mig glad och lite pirrig får mig att hellre spendera helgkvällar i soffan än ute på krogen. Det är dock redan ganska dömt att skita sig, men det gör inget för det är mysigt så länge det varar. Farligt farligt..

Leende guldbruna ögon.

Att vara mamma på låtsas är riktigt utmattande. Idag är det lördag och jag somnar nästan på soffan hos familjen. Jag ska dock vara vaken för jag ska kolla på Dansbandskampen. Nu kanske vissa tycker att det är töntigt, men Östersund och Jämtland är ju representerat och hänger fortfaranade kvar ikväll när det är semi så att inte kolla är töntigt.
Den största anledingen till att jag kollar (förutom att lillasyster vill kika) är ju hunkiga hunken. Grr. Jag har alltså spanat på den här killen förut på popklubb på hemmaplan, också helt plötsligt så syns han i tv-rutan varje lördag. Det är ganska lyxigt.

Nu dukar vi upp med godis, ostkrokar och Trocadero.

RSS 2.0