Still there's nothing like waking up on a Sunday see you sleeping next to me

Jag har funderat på det ganska länge, att bli vegetarian. Igår satt jag och en bekant och diskuterade detta, och jag kom fram till att jag knappt äter kött nu för tiden så jag kan lika väl ge det ett försök. Så, när allt kött i min frys (köttbullar, palt, sprödbakad fisk och lite falukorv) är uppätet it's bye bye to meat. Min gulaschshoppa är ändå så mycket godare med quornfärs.

Min mor ringde nyss. ÖP hade publicerat ett utdrag ur någon kultur(?)-kvinnas blogg.
Delar av det löd så här:
"Min favorit förutom Klara och Agnes hette Eklund i efternamn och dotter till forne sångaren i Hans Arnes. Torgny va stolt över din dotter! Hon sjöng 'För att du finns' på ett sanslöst sätt."
Det är alltså min lilla söta syster hon menar. Jag är stolt. På onsdag planerar jag att gå på hennes skolavslutning för att se henne sjunga Värsta Schlagern med någon kille hon har en secret crush på.

Appropå secret crush så håller min i sig.

From mouth to mouth, from ear to ear

Vilken grej. SAATS har fått erbjudande om att spela på någon festival i Fränsta i Augusti. Det vore kul med en liten återförening, dessvärre tror jag inte det är möjligt då jag är här i Umeå och jobbar i Augusti. Men vi får se.

Igår blev det OJ!-night på Scharinska. Jag+allergitabletter+två öl är lika med salongsberusning. Det var trevligt. Trevligt sällskap.

Don't mess around with my love

Som jag trodde, jag är clean.
Är dock fortfarande ganska nyfiken på vem den drabbade är.

Snart ska vi repa. Kristine har skrivit en hel låt om hur jag känner för grejen med N. Hon har lyckats extremt bra med att få ner mina tankar i text, att det dessutom är en svängig låt gör ju inte saken värre.
Ni som läste min förra blogg kanske minns att jag ville skriva av mig och att jag kommit på en titel till låten, "I Owe You Nothing"? Well, Kristine läste det blogginlägget och började fila på en låt som några veckor senare var färdig. Otroligt grym brud!

En och en halv dag kvar av pillerkäkandet. Jag är lite orolig att det ska bli ytterligare ett bakslag (peppar peppar ta i trä).

sms

Jag tänkte inte göra det här, men vissa svar blev ganska roliga.

Öppna din sms-inbox.
Tryck nedåt 5 gånger.
Öppna sms:et och läs, detta är svaret på den första frågan.
Gör likadant med resterande frågor.

Vad säger dina vänner om dig när du inte är i närheten?
Välkommen in i D-kupeklubben! E har jag aldrig behövt- men på pappas sida finns stora tutts. Kram!

Vilken raggningsreplik faller du för?
Ah, vad duktig du e :) hoppas vi får demon snart också :)

Vad är det sista du kommer säga innan du dör?
yes! lillanders är på samma fest som jag och typ snyggare än någonsin! och en massa andra snyggingar! mums

Vad säger personen som gillar dig mest just nu?
Jamen mys

Så vad säger du under förspel?
Men Usch då, ja då förstår jag att du inte vill :( stackare!

Några år senare får ni barn. Vad är deras första ord?
Fan va kass vi är :p Jag bröt också celibatet inatt. Jaja.


Inga problem alls, åh nej aldrig aldrig

Nu sitter Jennie på Sextitrean till Östersund. Känns lite jobbigt att inte veta om vi hinner ses på studentdagen. Anyway så har vi vecka 29, då tänker nämligen jag spendera min semester nere på Koster där Jennie ska säsonsgarbeta.
Helgen var fin. Vi fick dansa till Pokerkväll I Vårbygård, det var lycka!
Igår födelsedagsfikade vi hos Davis, vilket sen ledde till middag på Chaplin och diverse skämt.

Idag ska jag försöka få i mig lite mer vätska. Jag har nog nämligen lite vätskebrist sen min feber. Den senaste veckan har jag varit skitkass på att dricka vatten, vilket har lett till en ständig "bakis-känsla" i huvudet.

Har jag förresten nämnt att mitt hår är några (ganska många) nyanser mörkare?




Nu dusch följt av lunch och sen jobb. Jag har inte jobbat på över en vecka.

Give it just a little more time

Shoppandet blev lite si så där. Min kropp pallade inte så mycket. Trots härlig lunch på Schmäck så kändes huvudet som en degklump och jag fick en svag svimmkänsla. Jag fick nästan lite panik av allt folk inne på HM.
Jag fattade då ett vuxet beslut. Istället för after work på Pipes så åkte Jennie och jag hem och tog en tupplur.
När jag då fick höra orden "Väx upp!" så visste jag inte om jag skulle tolka dem som ett skämt eller ej.

Peppen som jag byggt upp under kvällen blev som bortblåst. Nu går vi till kina och hyr film. Lika bra att spara alla krafter till morgondagens dans dans dans.

Hela världens hunger samlad i mig

Jag försöker att inte ta åt mig. Skitsamma liksom. Jag har väl satt mig i sitsen själv när jag bytte från uni-livet till arbetslivet.
Ikväll kommer Jennie och vi klarar oss gott och väl med varandras sällskap.

Imorgon satsar vi på en tur på stan samt "aftershoping". Pengarna kommer rulla ut lika snabbt som de rullat in.
På lördag är det Shape Up! med Joel Alme och dans dans dans (som jag saknat att dansa med Jennie). Vi hade varit kompletta om Jessica varit med.
Jag ska nog försöka fixa ett dansgolv någonstans typ onsdag den 4:e Juni. Vi kanske kan samla hela gänget och dansa på Österäng? Simon och Tony (och Jessica samt Jennie såklart), som jag tror läser detta, vad tror ni?

Nu har illamåndet jag känt i typ en timma övergått till hunger (är det så här det är att vara gravid?), så det är bäst jag tar vara på chansen och äter nåt.

So I remember your eyes that unique shade of brown

Den här kvällen är farligt nära att bli en "sakna-B-eller-egentligen-att-känna-som-jag-gjorde-då-när-jag-fick-honom-att-tappa-aptiten"-kväll. Men, jag drar i nödbromsen (haha).
Han är inte värd det. Eller jo, det är han ju. Eller han var. Nu är han ju mest ingen. Just det, ingen. Ingen är han. Och man kan ju inte skriva om ingen, så det här är sista gången jag skriver om honom (har jag skrivit det förut?).

För övrigt så känns det som att jag kommer kräkas när som helst. Det här penicillinet är inte att leka med.
Jag drömde förresten om läkarstudenten i natt. Vad jag drömde minns jag inte, men det var säkert hett!

Nu ska jag försöka sova, och det hela natten utan att vakna vid tvåish för att hosta ut lungorna.

God natt!

Åh snälla kom närmre kom närmre kom närmre kom närmre

Jag har funderat ett tag och kommit fram till att jag har en secret crush. Så pass hemlig att jag knappt själv vet om det.
Jag har vid flertal tillfällen kommit på mig själv med att försöka vara i närheten av honom, jag blir löjligt glad och pepp när han tilltalar mig och ja,  jag dras helt enkelt till honom. Jag har inte den blekaste aning varför det är så här, men så är det.

Don't know why I can't locate this feeling

Även om jag är feberfri så mår jag ganska kasst. De senaste två nätterna har jag somnat vid typ elva för att sedan vakna vid två-tiden för att ligga och hosta i typ en timma innan jag kan somna om igen. I morse hostade jag tills jag var på gränsen att kräkas. Sen pallrade jag mig ner på stan för att besöka UM. Jag märkte då att jag inte pallar så mycket. Jag kände mig ju ganska bra igår, men då satt jag ju bara stilla i soffan hela dagen.
Hur som helst så passade jag på att innförskaffa biljetter till Shape Up! medan jag ändå var på stan. Så nu hållar vi tummarna och tårna att jag mår prima till helgen.

By the way, jag får inte ha sex försän provresultatet kommit, dvs ca 10 dagar. Fast det spelar ju typ ingen roll, för jag skulle inte ens vilja hångla med mig nu.

Everytime you do that thing you do

När jag gett dagens låttips så började jag tänkte på andra låtar i den genren.
Den första som dök upp var The Wonders- That Thing You Do.
Jag var så pass ung när jag såg den att jag inte minns mycket av filmen som handlar om detta fiktiva band, men låten har följt mig sen dess. På balen i nian dedikerade The Women låten till mig. Det var lycka!
Jag tycker för övrigt att det är ganska kul att jag fyra år senare fick närkontakt deluxe med herr basist.
Anyway, när jag började tänka på That Thing You Do så blev jag väldigt sugen på att se filmen igen, och eftersom det är löning på fredag så skickade jag iväg en order på cdon.se.
Så, någon kväll till helgen blir det filmkväll.

I don't care how much money I've got to spend, got to get back to my baby again

Idag, för man kan inte kalla 12.41 för "i morse", vaknade jag feberfri. Det är mycket bra för då är nog risken väldigt liten att jag fortfarande är sjuk till helgen. Det vore ju en katastrof, för då ska ju Jennie och jag dansa dansa dansa!
Vi kanske göra bort oss litegrann också. Jag har ju en tendens att inte kunna hålla mig ifrån Laakso-snubbarna när jag är berusad. Fast egentligen har vi väl aldrig gjort bort oss. Den där gången efter Klubb Corazon var det ju mest killen som sa att han innan tyckt Johnossi varit bättre, men nyligen ändrat åsikt ,som gjorde bort sig mest (även om både Jennie och jag yttrade oss om att My Gods är bättre än Mother Am I Good Looking?).

Imorgon ska jag till UM, vilket betyder att jag idag behöver städa litegrann så att jag hittar det gröna brevet. Det ska nämligen med för ifyllning. Jag är fortfarande lite smått nyfiken över vem det är som drabbats, men jag tror att jag kanske listat ut det.

Ikväll är Gossip Girl tillbaka. Sweet. Fagrare män får man leta länge efter. Jag kan behöva dem eftersom det är vädligt segt och tråkigt att sitta hemma och vara sjuk.
Appropå fagra män så har jag kommit fram till att läkarstudenten som undersökte mig igår är lik någon. Antagligen någon skådis. Jag ser ansiktet framför mig, men kan inte komma på vem det är.

Dagens låt: Box Tops- The Letter
När jag gick i nian, spelade jag låten om och om och om igen.

This song is about you

För att vara lite mer anonym börjar jag nu på ny kula. Det kändes inget vidare att om någon (tex framtida arbetsgivare) skulle googla på mitt namn så skulle de få upp min blogg. Nu var kanske inte min förra blogg så värst provokativ, däremot var den kanske lite väl öppen ibland. Jag kommer  antagligen fortfarande vara ganska öppen, men nu finns det inget namn att koppla öppenheten till. Ni som hittat bloggen tack vara länken i gamla bloggen vet ju vem jag är, men det får så vara. De flesta av er tillhör ändå min "inre krets".

RSS 2.0