Yes please Markus, come to me!

Haha, jag är så jävla bra!
Jag har lyckats vinna biljett till Pop Up. Yeah!
Så nu blir det Markus, Annika, snygga SPF-hunkar, lite Parken och Detektivbyrån ändå.
Helt gratis!

I'll leave you the size of my feet in the snow when I go

Det har snöat i natt. Bara litegrann. Jag är ganska likgiltig till det, om det ska snöa så ska det snöa mer så att det blir ljust.
Jag är ganska energilös just på grund av mörkret, och lite på grund av hostan.

Efter att ha läst Andys blogg så satte jag på Laakso-My Gods. Det är vinter för mig (speciellt dagens låt).
Två av de tre gånger jag sett Laakso live har ju varit i november-december. Om de skulle spela på lördag, och inte bara Markus, så skulle jag helt klart gå på Pop Up.
Jag har till 98% bestämt mig för att inte gå, det är inte värt.

Dagens låt: Laakso-Once Again Late Night

Memories

Jag och Rebekka var lite nostalgiska igår. Vi hade ju en crush på K en gång i tiden. Jag var till och med uppe på rosa moln en helg i ettan på gymnasiet (på grund av ett kasettband).
Anyhow, jag hittade den här konversationen i någon gömma:

R: Men du tycker väl inte om honom när han svettas?
S: Jo, svett betyder ju sex!



Tisdag och inte en enda låt kommer till min hjärna

Som jag kände på mig, Rebekka kan inte heller komma till helgen.Jag är dock inte särsklit nere över det för hon har lovat att komma Penny C/Autisterna-helgen. Då kan vi minnas gamla tider, dvs svett-tider. Jag borde stå längst fram.
Värsta ÖSD-crew på Scharinska kommer det bli. Och Gustaf såklart.

En annan sak som gjorde mig glad idag är att Ylva kommer till Umeå den 15:e, detta betyder att hon kommer vara med på min och A-S's födelsedagsfest.

Ikväll blir det Patrik 1.5 med A-S.
På torsdag blir det dubbat HSM. Jag hade hellre velat se med originalröster, men min syster kan ju inte engelska och det är ju för hennes skulle vi går och ser den (eller är det verkligen det?).

I can still feel the touch of his hand, feel the heat from his body

Så här är det: man ska inte ha för mycket hopp och längtan, för då skiter sig allt. Nu ska vi inte måla fan på väggen för tidigt, men jag tror fan jag blir utan besök i helgen. Skulle inte förvåna mig om mamma, pappa och Terese inte heller kan komma. Då går jag fan under.
Nej, det gör jag väl inte riktigt. Men just idag känns det så.

Jag är nog lite småsjuk för jag har ingen aptit, vilket jag borde ha med tanke på att jag mest har ätit mackor idag. Ni som känner mig vet att jag alltid är hungrig när det är dags att vara hungrig.

Hur som helst så känns Pop Up ganska avlägset. Vid närmare eftertanke så känns det inte så lockande att trängas med massa fjortonåringar, speciellt inte med tanke på hur mina lungor känns nu. Det är inte så mycket att missa heller. Markus K såg vi ju i somras, Hello Saferide vill jag bara se tillsammans med Jennie och Rebekka, Sugarplum Fairy och Teddybears krockar, Syket är lokalisar som man säkert kan se senare.

Nu peppar vi för major-krocken den 22/11 istället. Autisterna på Popterror vs. Penny Century på Scharinska. Jag ber till musikgudarna att PC spelar tidigt på kvällen så att jag kan hinna med båda. Kim har i alla fall utlovat efterfest.

Dagens låt: Penny Century- Another Day Leaves So Slow

Måndag

När jag ser folk/vänner/bekanta som är taggade på fejjan så inser jag att Umeå börjar bli litet. Gamla flammor hänger med nya bekanta och så vidare.

För övrigt så är mina lungor krassliga. Jag håller tummarna att jag inte blir sjuk(are) till veckoslutet, eller jag vägrar helt enkelt bli sjuk(are) till veckoslutet.

If Mary dropped my baby girl tonight I would name her Rock' N' Roll

Nog fan fick jag dansa igår. Jag dansade tills jag stupade och sen fortsatte jag. Ann-Sofie och jag ägde NH's dansgolv. När folk drog ifrån det och det bara var vi kvar var jag på väg att fega ur, men A-S peppade mig att stanna kvar. Just nu kan ja inte komma ihåg en enda låt som spelades, men jag minns att det var bra musik i alla fall.
Nu kommer minnet tillbaka. Förutom en massa rock'n'roll, pop och sånt så speladesThe Roots- The Seed. Jag blir alltid lika glad och pepp när den spelas. Konstigt att jag aldrig har haft den i mina ägor. Det måste fixas.

Grym snigelfest hos Linnea och Emilia. Bongotrummor och Singstar.
Kvällens vurpa stod Josefin för som blev nockad till marken av en liten gren från ett litet träd.
Till kvällens andrapristagare utnämner jag min egna vurpa på dansgolvet. Visserligen så märkte jag aldrig vurpan, utan helt plötsligt satt jag där på golvet och undrade hur jag hamnat där.

Jag borde göra ett försök till att röja upp här, så att det blir riktigt fint. Mamma, pappa och lillasyster kommer ju i veckan och vi kanske ska födelsedagsfika.
Jag mår dock som jag förtjänar så vi får se hur det blir med städandet.

On top of this, I ain't ever gonna understand

Dagens låt: The Strokes-Last Nite
Suget att dansa dansa dansa och svettas svettas svettas är grymt stort!
Det lär inte hända ikväll, men kvällen blir nog mucho bra ändå.

Nu kör vi!

I stand here still and I always will

I snart ett år har jag visat legget på systemet innan kassörskorna bett mig, alltid med hopp om att få tuggummin eller mintpastiller. Jag hade börjat ge upp hoppet och snackade med Daniel om det idag när vi stod i kön.
Vad tror ni kassörskan ger mig när jag visat legget?
Ett tuggummipaket!
Jag fick behärska mig för att inte börja storflina.
Lite roar barnen som man brukar säga.

För övrigt så fick jag extremt kraftiga cravings för typ 20 min sen. Chipsen jag köpt tidigare idag dög inte, jag behövde choklad. Nu har jag införskaffat röda Polly.
Jag ringde min kära mamma för att få bekräftelse att det var okej att köpa choklad. Hon hade själv cravings och blev mest sur eftersom hon inte har en affär två minuter från huset. Numera måste hon ta sig hela vägen från Sandnäset till Krokom om hon blir sugen. Hon ser dock ljuset i tunneln, för inom en snar framtid ska det öppnas en liten kiosk i Dvärsätt, och dit tar det kanske 15-20 min att gå.

Jag insåg precis att det är andra gången på ett dygn som jag behövt godkännande av mamma. Igår fick hon försäkra mig om att det var okej att köpa ett par stövlar för nästan tusen spänn, eftersom de är klassiska svarta och jag kan ha dom i flera år (om jag sköter dom väl). Så idag har jag alltså köpt stövlar.

Nu:Idol

Dagens låt: Tingsek- I Stand Here Still

Singing songs of love to pass the time

Vårat hus har de senaste dagarna varit ett party mayhem. Fest hela veckan typ. Det är okej. Jag blir dock galen när någon spelar kass musik och samtidigt skrålar med i skitlåten. Något som är ännu mer irriterande är när skitlåten spelas om och om igen.
Jag funderar på att författa en arg lapp. På den ska det stå "Kära grannar, om ni ska festa mitt i veckan så kan ni väl i alla fall spela bra musik? Outlandish-Aicha är ett tecken på dålig smak."

Nu över till en kul grej.
Ni vet inlägget om att jag vill ha Tomas Andersson Wij, och om jag inte kan få honom så vill jag ha nåt liknande?
Well well, igår skrev en snubbe, som jag brukade skriva en massa med på msn back in the days, till mig.
Han undrade om jag som musikintresserad ville ha en cover han spelat in. Jag skulle precis gå och sova men sa att han fick skicka den idag. Så idag när jag kom hem från jobbet så fick jag låten. Den var en bra låt och killen sjunger bra, men bäst var följande:
- Jag har nog aldrig hört originalet
- Det är Tomas Andersson Wij
- Haha, har du läst min blogg eller?
Han hade ju självklart inte läst min blogg eftersom han typ inte ens vet att jag bloggar, men vilket sammanträffande I say.

Imorgon ska jag spendera pengar, men inte för mycket. Det vore ju bra att ha lite pengar kvar i slutet av månaden.

God natt.

Kiss me, please kiss me, but kiss me out of desire, babe, and not consolation

Kvällens låt: Jeff Buckley- Last Goodbye (live-versionen från Mystery White Boy)

En önskan

Jag fyller år snart.
Jag har önskat mig en kamera eller en symaskin av mina föräldrar. Jag kommer till största sannolikhet inte få något av det. Det spelar ingen roll, för nu finns det bara en sak jag vill ha. Eller nej, sak är fel ord.
Jag önskar mig Tomas Andersson Wij i födelsedagspresent (ingen skiva, utan the real deal). Om det inte går att fixa honom så kan jag nöja mig med någon yngre och mindre känd men han måste tycka om att shoppa kläder med mig och han måste vara musiker. Han får gärna ha glasögon också, fast det gör inget om han är utan för jag kan ju fixa ett par (eller tre) åt honom.
Do I make myself clear?

Bang bang you're dead

Idag var jag på UM. Det var en trevlig kvart. Jag gillade den här barnmorskan mycket bättre än den jag träffade i våras. Den här kvinnan var kul och peppade mina sexologplaner. Vi hann även prata lite om prins Ali och allt som hände då.
Det bästa var att hon inte var fördömmande alls, vilket nästan alla UM-människor jag träffat (inte så många som det kanske låter som) har haft en tendens att vara. Jag minns en gång när jag var nyss fyllda arton och hade råkat ha oskyddat sex och därför kollade upp mig. Barnmorskan avslutade det hela genom att hiva en hög kondomer, över sitt skrivbord, till mig samtidigt som hon spydigt sa "De här kan du behöva!". Är det meningen att de ska få oss att inte våga komma tillbaka om vi skulle"råka ha oskyddat sex" igen? Näe, fy för henne.
Det hade varit en helt annan sak om hon sagt det med glimten i ögat så att säga.

Nu kollar jag på Grey's. Jag blev totalt blödig och min mascara rann under någon liten minut i början, men som tur var så visade det sig bara var en dröm. Dr McDreamy får ju för fan inte gå och dö nu.

I kiss you all starry eyed, my body's swinging from side to side

En till dagens låt: The Moldy Peaches- Anyone Else But You
På fredag eller lördag tänker jag ha filmkväll, ensam om ingen joinar. Då kanske jag kollar på Juno igen.
Sugen?

But I guess that you were always on my mind

Helgen som gick innefattade två fester, men även lite annat.

I fredags var det fest och sen Origo. Det var bra musik på Origo, 60-70-tal. Sebastian och jag ägde dansgolvet.
Lördagen innebar också fest, fast då det var dags för utgång totalvägrade jag Corona och gick hem.
Väl hemma kikade jag på I Am Sam som visades på fyran. Mitt fyllejag tyckte att den var väldigt bra, så jag slutade kolla efter en tredjedel för att kunna se hela i nyktert tillstånd.


Igår var jag på musikloppis med några människor, sen fikade vi. Loppisen hade väl inte så jättemycket att erbjuda, men fikat däremot. Halloumimacka. Varm sådan. Yummie. Och sällskapet var också bra.

Nu jobb. Jag ska promenera ner. Fint väder ute.

Dagens låt: Joel Alme- Always On My Mind

Ibland ser man dig på bussen till staden

Man får tydligen inte sjunga "neger" på svensk radio.
Kristian Anttila sjunger nämligen "När jag är tjugo kysser jag min första Kevin" när Västra Frölunda spelas på P3. På skivan sjunger han inte Kevin, utan neger.
Nu undrar jag om man får sjunga "nigger"? Är det någon som har hört någon låt med det ordet på radion?

Dagens låt: Kristian Anttila- Västra Frölunda


It's in your heart, it's in your art, your beauty.

Från den helg man spelar in allt så tar det tydligen ett halvår för en demo att bli färdig.
Vi har väntat ,som barn väntar på tomten på julafton, sjukt länge nu. Det sägs att vår efterlängtade demo ska vara klar om två veckor. Finally.
Då tycker jag att vi ska ha releasefest.

Dagen har varit bra. Jag har städat korridoren, diskat, gått på promenad med Josefin, ätit och gått på möte med Elin, fått lampan i hallen utbytt av pappa, blivit glad över Grey's (till skillnad från förra veckan då jag lipade som ett barn) och diggat Ann Söderlund.
Jag har även äntligen lyckats få min förstärkare uppkörd hit till Umeå. Min lilla söta Vox, som jag inte använt på över ett år.

En dålig sak uppenbarade sig dock för en stund sen. Det börjar på silver och slutar på fisk. Den är död nu. Mos under en sko. Men tänk om det finns fler?

Det blir ingen Jennie i helgen. Så jag ska nog vara vit (säger jag idag).
Hon kommer kanske upp PopUp helgen, Rebekka också. Mysigt trångt det kommer bli.

Imorgon bjuder pappa på lunch.
God natt.


Dagens låt: Jeff Buckley- Yard of Blonde Girls
Jag <3 Jeff

Jag gick och blev lite mörkare i håret


Oh but you're an explosion (you're dynamite)

Nu gör jag en deal med mig själv.
Om det inte blir Popterror i helgen så blir det inget festande alls i helgen.
Eftersom sällskapet verkar ganska frånvarande så kan jag nog se fram emot en lugn, vit helg.
Tror jag.
Jag hoppas ju i och för sig att Jennie-love ska komma upp, och då blir det ju garanterat Popterror.

Mina varor

Fick nyss hem Buffé och grejerna från Ica.
De har börjat med något nytt som kallas "Mina varor". Detta betyder att man får rabatt på vissa varor som man brukar köpa ofta.
Dessa är mina varor denna månad:
- Toalettpapper (valfritt 4-p, Edet) Vem köper inte toapapper?
- Tärnad Apetina
- Kryddkorv, valfri (Scan)
Jag visste att det skulle löna sig att jag var tråkig och grillade korv alla grilltillfällen i somras.
- Läsk, pet, stor  (Apotekarnes) Den förstår jag inte riktigt. Måste ha med groggvirke att göra.
- Falafel vegetarisk (Dafgård)
- Bordsmargarin, valfri (Bregott)
Perfekt eftersom Rebekka kanske ska hälsa på snart. Sist hon var här lämnade hon ett stort paket Bregott framme halva natten.
- Physalis Hellre det än syfilis (sorry, det var lågt)
 



Just don't go back to Big Sur, baby baby please don't go

Det var nog så att det var vinet som talade igår.
I morse när jag vaknade utan vinet i kroppen så insåg jag att det ju inte var någon big deal med bakslagen igår.

Jag funderar skarpt på att försöka ha en vit period nu. Igår skrev jag i ett sms till Rebekka att jag skulle sluta dricka för att jag ville ha tillbaka min sjuttonåriga kropp, så är inte riktigt fallet. Min sjuttonåriga kropp var en riktig benget. Jag vill dock aldrig mer se en dubbelhaka på en bild.
Jag vill inte heller bli en jävla sentimental geek på grund av vin.

Kvällen var bra igår. Nästan korvfest hos mig. Bra korvar som gillade min skivsamling.
Corona var ett ganska dåligt val, men sällskapet var ju bra och jag träffade Göran.
Sen kom bakslagen.
Efter bakslagen så var Tim och Fidde substitut när jag behövde tjejsnacka litegrann, det tackar vi för.

Just det, om du läser det här Ann-Sofie så kan jag tala om att det klättrades på "fallos-symbolerna" igår. Du kan vara lugn, ingen skadades. Lasse klättrade inte lika högt som de andra grabbarna, jag tror det kan ha berott på att jag just yttrat mig om att han kanske kunde bryta armen igen.
Jag undrar dock fortfarande vad de gör där, "fallos-symbolerna". Fidde sa något om Lidl igår, men jag tror inte att Lidl byggs på några pinnar.

Dagens låt: The Thrills-Big Sur.

...

Och justb nu känner jag mig ensammast i världen.
Vill ha Rebekka, Jennie, Jessica eller mamma här.

'Cause my love got lost along the way

Jag skrev ett inlägg nyss som jag väljer att inte publicera.

Den här kvällen började fint men avslutas med Tim Neu. Och ni som vet vet vad Tim Neu betyder...

Dagens låt blir med andra ord: Tim Neu-Demons.
Jag har aldrig behövt sömnpiller, för Tim, Perishers och Jeff B är mina sömnpiller.

Hicka

Jag har börjat hicka igen, så som jag gjorde under typ hela ettan och tvåan i gymnasiet. Då var det till största sannolikhet en stressrelaterad hicka, för under varje lov så var den som bortblåst.
Så nu är det inte bara den där ensamma hicken som kommer en gång varje dag, utan nu är det hick-hick-hick-hick en stund istället.

Nu ska jag iväg och kränga brillor.

Kiss kiss

Strökollade på Ramp i väntan på Idol.
Kvällens program handlade om kyssar.
Jag blev sjukt sugen på att kyssas.

Min kära Sockerläpp och jag faller då vi är av samma sort

Jag kan inte låta bli att höra "Erektion är ett växande problem..." när kvinnan i tandkrämsreklamen säger "Erosion är ett växande problem...".
Jag blir galet road. Ett växande problem liksom.

Just nu kikar jag på Världens Härligaste Män. Jag diggar Ann Söderlund stenhårt.

Dagens låt: Kristian Anttila-Sockerläpp

He wants your shoes and wants your pants and wants a piece of your smoke

Helgen var bra. Jag var dock utsliten redan på lördag morgon,
Fredagen spenderades med öl och tjejerna. Först säng-posing sen dans till Spice Girls på GIII.
Jag kände mig tillslut lite kvävd på GIII, både fysiskt och psykiskt. Det fysiska berodde på sjukt dålig luft samt hårt sittande axelbandslös bh, det fysiska på att Ali var där. Det som störde mig var att Alis kompisar hade stenkoll på vem jag var medan jag inte hade någon aning om vilka de var. Och de var överallt.
Jag gick "hem" till pappas kontor. Väl där somnade jag för att sen någon timma senare dejta toan.
Planen var att jag skulle på födelsedagsfest på lördagen, men jag skippade den och mös med familjen istället.
Söndagen spenderade jag med familjen och med tjejerna.
Efter att ha sovit endast fyra timmatri natt klev jag upp före tuppen, åkte hem till Umeå, tog en timmes tupplur och for sen till jobbet. Ni kan ju gissa vem som var trög i skallen idag.

Just det, for the record så fick jag booty-sms igen i fredags.
Jag måste även erkänna att jag själv skickade ett booty-sms. Jag kan inte rå för att Steve var så het. Dessutom gjorde jag allt för att  jag inte skulle råka falla tillbaka på Ali.

Dagens låt: Leif Karate-Kid's Alright
Gammal goding som överraskade mig med att dyka upp i media playern as we speak.
Jag hade en LK-knapp en gång i tiden. Den var fin, en blå fjäril.

Jag vet hur du går från ditt jobb till bussen hem

Idag åker jag till Östersund/Dvärsätt. Jag har ingen aning om vilken jacka jag ska ta. Just nu visar termometern endast tre grader..

I natt drömde jag en massa, en massa bra.

Dagens låt: Noah and the Whale- Five Years Time

I'm glad we're on this one way street just you and I

Jag kikade på Idol hos Tomas. Efter det så plockade han fram en massa Westlife dvd:er. Till en början var jag ganska skeptisk, men efter en stund var jag fjorton igen. Jag sa till och med att jag seriöst skulle kunna se dom nästa gång de kommer till Sthlm. Jag skulle dock bara vilja se balladerna.
Dagens låtar blir alltså: Flying Without Wings, Fool Again, Swear It Again och alla andra ballader från Westlifes två första album.

Appropå pojkband så tycker jag att Jesper i Idol är helskön. Men ingen, absolut ingen, klår Lars.
Jag fyller år om en månad och två dagar, hint.

Whatever it is it suits you good

Vilken dag det var igår.
Tomas och jag åt och var sen på bio, vi såg En Förlorad Värld. Mycket bra.
På väg för att hämta våra cyklar så såg jag en kille jag kände igen. Insåg att det var B och visste inte om jag skulle heja eller ej, men när vi redan gått förbi så tänkte jag "äh, whatever"...då mina vänner, då tvärvände Tomas och sa "Min cykel står ju där borta". Nu hamnade jag alltså en meter ifrån B så jag kände mig så illa vidare tvungen att säga "Hej B". Han svarade med "Hej Sandra". Jag fortsatte med "Hur är...." till en rygg som redan var på väg bort. Jahapp. Inget kallprat blev det. Var han full eller bara feg?
När vi hade cyklat nästan hela vägen hem så tappade jag mitt cykel-lås hur korgen. När jag stannat och vänt mig om ser jag att det står en kille böjd över låset. Han plockar upp det, kommer fram till mig med det och cyklar sen iväg. Inget märkvärdigt med det egentligen, om det inte vore för att han var otroligt söt. Prince Charming on his bike typ. Det gjorde min dag.
Trodde jag då. Det visade sig nämligen att dagen skulle peake lite till på NH. Träffade A där, vi pratade om halsfluss och lite annat. Eftersom han hade just halsfluss så skulle han gå hem tidigt, men innan han gick så bad han om mitt nummer.

Jag somnade gott.

Idag ska jag äta Kinamat med pappa. Yummie.


Dagens låt: Tingsek-I Love You (Part I)
Någon som är sugen på Tingsek, Timbuktu och Damn den 10/12?

RSS 2.0