Vaken om natten och drömmer på dagen.

Jag hade en fin helg i Umeå. På fredagen hängde jag med Davis, Tim, Tims flickvän mfl. Det dracks öl och lektes i lekparker. Natten var så ljus när jag kom hem vid halv fyra att jag funderade på att skippa sovandet, men insåg att jag kunde behöva sömnen inför lördagens festligheter. Dessa festligheter började med piff hos Fia, sen världens mäktigaste middag på Sjöbris, vidare till förfest och sen en klubb med bra musik men som dessvärre saknade dansade människor, men vi dansade lite ändå. Och för att inte glömma dansen på förfesten. Det var en kul förfest med nästan bara nya ansikten för mig. Det är kul.

Helgen avslutades med sol och bad på Kärleksudden.


På fredag åker jag upp igen och stannar i över en vecka, så det blir tre umehelger i rad. Gillar't.

Efter Umeå är det bara tre dagar kvar tills Moto Boy ska spela i kyrkoruinen i Sunne. När jag läste det i Yrantidningen blev jag så glad att jag nästan sprack. Det kan ju bli hur fint som helst. Gratis om man cyklar dit (jag tror inte ens man kan ta sig dit på något annat sätt om man inte har bil). Who's with me?

But now we've found it.

Igår var sjukt jävla kul.
Det var fest med tjejer och både förfesten och utgången ägde.
Vi dansade och det var svettigt som fan!

Jag var färdig en timma för tidigt så jag försökte ta bild på min outfit, tillslut lyckadas jag ganska bra:



Jag valde att framhäva benen, och inte boobsen alls.
Det blev snyggt (och självfallet hade jag inte på mig solbrillorna efter solen gått ner, det är fult och töntigt att ha på sig solbrillor inne på krogen).

Helgens låt: The Temper Trap- Love Lost

Nästa helg är jag i Umeå och förhoppningsvis blir det dans och svett med finaste fian.

RSS 2.0