Well honey, hold me scratch my shoulder

Noterat: Jag har tydligen blivit rädd för att bromsa hårt/tvärt sen vurporna. Idag när jag cyklade nerför Svingen var jag nästan livrädd. Jag åkte skiiiiitsakta för att inte behöva riskera att tvärbromsa. Det var tur att det var lördag halv tio så att ingen såg mig.
Jag behöver en lång bromssträcka för att stanna. Det känns som att bakhjulet ska glida åt sidan precis som i vintras, även fast det inte är någon is. Antingen är det bara jag som är rädd och inbillar mig, eller så är det faktiskt lite obalans i bakre delen av cykeln. Den ser faktiskt lite sne ut.

Det blir lite alc ikväll. Jag köpte fina grejer idag. Efes, Eriksberg, Xide-Pine/Citrus samt Hannas smultroncider. Den sistnämnda har jag inte smakat, men den ser god ut.

Ikväll hoppas jag att jag slipper höra hur blek jag är. Jag är väl medveten om detta, men det är inget jag rår på. Första veckan i Juni käkade jag penicillin och då ska man inte sola och resten av månaden var det ju mulet i princip hela tiden och dessutom jobbade jag.
Ganska komiskt att jag och en jobbarkompis diskuterat sådana kommentarer igår och att jag sedan på kvällen fick höra det två gånger av samma person.
Aja, jag vet ju i alla fall en som uppskattar min ljusa hy. Jag saknar honom hela tiden, men snart är det bara en vecka kvar tills vi ses igen.

Nu: tomatsoppa följt av piffande

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0